fbpx

veelgestelde vragen

DE ANTWOORDEN OP DE MEEST GESTELDE VRAGEN VIND JE HIER

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Wij adviseren om minimaal 1 keer per week de Size Zero Easy Shape Trainer behandeling te ondergaan, afhankelijk van de uitslag van de BIA-test (deze geeft aan hoeveel behandelingen iemand ongeveer nodig heeft) en de gewenste duur van een contract. Wij bieden contracten aan voor één of twee keer per week, maar ook vijf- en tienrittenkaarten. Wanneer jouw doel is bereikt, wordt aanbevolen gezond te blijven leven en regelmatig te bewegen. Veel van onze cliënten combineren een traditionele work-out met de Size Zero Easy Shape Trainer behandelingen. 

Hoe krijg ik een programma dat speciaal voor mij ontwikkeld is?

Tijdens de eerste behandeling zullen wij een aantal figuuranalyses op je toepassen. Gebaseerd op jouw streefgewicht en het doel van de behandeling maken wij een op maat gesneden behandelplan. Gedurende de behandelingen zullen wij jouw vorderingen volgen en zullen wij het programma indien nodig aanpassen om jouw doelen te bereiken.

Zijn de size zero behandelingen voor iedereen geschikt?

De Size Zero Easy Shape Trainer behandelingen worden bij sommige medische condities afgeraden;

  • Pacemaker
  • Recent hartinfarct
  • Recente trombose
  • Recente beroerte
  • Zwangerschap
  • Epilepsie
  • Kanker (bij het volgen van Chemotherapie)

hoelang duurt een behandeling?

Een complete behandeling duurt maximaal 45 minuten. De duur van de behandeling is afhankelijk van het gekozen programma.

is de behandeling oncomfortabel?

De behandeling is veilig, effectief en niet oncomfortabel, het voelt als een stevige work-out terwijl je ligt. Tijdens de eerste behandelingen zal je een licht prikkelende sensatie voelen en zullen je spieren gaan samentrekken en ontspannen. Na het opwarmen en gewend raken aan de sensatie vinden de meeste cliënten de behandeling comfortabel en ontspannend. Je bepaalt zelf de sterkte van de elektronische impulsen in overleg met de specialiste. Het comfortniveau verschilt daarnaast van persoon tot persoon.

welke resultaten kan ik verwachten?

Tijdens de eerste behandeling zullen wij aangeven welke resultaten je hoogstwaarschijnlijk kunt verwachten. Deze zijn gebaseerd op jouw persoonlijke analyse,  doelen en  behandelingstrouw. De meeste cliënten zien echter al na de eerste behandeling resultaat, te weten tussen de 8 en 28 cm na de eerste 30-55 minuten*.

*Resultaten kunnen per persoon verschillen

Benieuwd naar Size Zero? Check onderstaande video's

Language
Don`t copy text!