fbpx

minusfour

MINUS FOUR

Onlangs voegde Size Zero een nieuwe methode toe aan haar concept: Minus Four vet bevriezen. Minus Four introduceert als enige in Nederland het meest succesvolle apparaat van het moment inzake snel en moeiteloos afslanken middels het bevriezen van vetcellen. De effectiviteit van vet bevriezen is wetenschappelijk bewezen en is de nieuwste trend op het gebied van afslanken zonder inspanning.

Vet bevriezen is niet nieuw, de procedure is ontwikkeld door Amerikaanse wetenschappers. Zij hebben ontdekt dat vetcellen aangetast worden door een geleidelijk koelingsproces. Inmiddels gingen wereldwijd je miljoenen klanten voor en danken hun strakke figuur aan deze innovatieve werkwijze van overtollig vet aanpakken. Dankzij de baanbrekende resultaten is het mogelijk binnen een paar weken helemaal ‘in shape’ te komen.

Minus Four is een hit wegens het hanteren van een zeer toegankelijk prijspeil. Waar andere klinieken gemiddeld per zone en per behandeling 650 euro in rekening brengen, kan je bij Minus Four terecht vanaf 150 euro per zone en per behandeling. Tevens is er een mogelijkheid tot het afsluiten van een lidmaatschap, zodat je het gewenste resultaat kan bereiken maar ook kan behouden. “Afslanken is er voor iedereen” is de policy die Minus Four hanteert. Wegens het succes van de formule heeft Minus Four onlangs een studio geopend in het centrum van Rotterdam, Amsterdam en Den Haag. Aangezien er voor Minus Four momenteel sprake is van aanvragen uit heel het land, zullen er in de toekomst elders meerdere salons geopend worden. Houd daarom zeker onze website in de gaten!

Minus Four is opgericht door Hans Spee en Tamara Elbaz, tevens oprichters van de internationale afslankketen Size Zero en de populaire organic afslankproductenlijn Mr. and Mrs. Green.

HEB JE EEN KORTE VRAAG? STUUR ONS EEN WHATSAPP VIA: 06 405 350 05

Language
Don`t copy text!