fbpx

franchisenemer worden bij size zero

FRANCHISENEMER WORDEN BIJ SIZE ZERO

Wij kijken altijd uit naar enthousiaste, energieke en ondernemende mannen en/of vrouwen met interesse in bewegen en gezondheid.


JE ACHTERGROND IS MINDER BELANGRIJK DAN JE PERSOONLIJKHEID, DRIVE, PASSIE EN ONDERNEMERSGEEST! HEB JIJ:
– De wens eigen baas te zijn
– een dynamische, enthousiaste en gemotiveerde persoonlijkheid
– de wil en de kwaliteit om klanten te helpen hun doelen te behalen
– de wil om samen te werken met een bedrijf dat leading is in de afslank industrie
– doorzettingsvermogen om je volledig in te zetten voor een nieuwe uitdaging.
– een groot netwerk

 

Voldoe jij aan bovenstaande eisen dan is Size Zero op zoek naar jou! Met een aantal investeringen en aanloopkosten, kun je, uiteraard met ondersteuning vanuit ons hoofdkantoor, een eigen Size Zero Salon starten. Voorafgaand aan de opening van jouw salon bieden wij je een intensieve training aan waarin je alle handvatten krijgt voor het starten van je eigen salon, uiteraard aangevuld met een Marketing en Sales training. We helpen je daarnaast natuurlijk ook om jouw salon op de kaart te zetten. Succes gegarandeerd, want als Size Zero weer in de magazines staat, sta jij dat ook!

 

Door de veelzijdigheid is de Size Zero Easy Shape Trainer inzetbaar bij de ondersteuning van sport, fitness, gezondheid, spa en wellness, als ook bij cosmetische en esthetische behandelingen. Ook artsen, masseurs, fysiotherapeuten en orthopeden zullen hun behandelingen kunnen intensiveren en verbeteren door het gebruik van de Size Zero Easy Shape Trainer.

Je bent al franchisenemer vanaf 14.995 euro all in! Vraag nu hieronder alle info aan

Franchisenemer van Size Zero worden?

Ben jij geinteresseerd om franchisenemer bij Size Zero te worden en wil je meer informatie ontvangen? Laat dan je gegevens achter via onderstaand formulier!

Language
Don`t copy text!