fbpx

facepillow

FACE PILLOW BIJ SIZE ZERO

Na het grote succes van het Size Zero Easy Shape Trainer systeem voor het lichaam, lanceert Size Zero een behandeling waarbij de contouren van het gezicht direct worden aangepakt en daarmee afvallen in het gezicht*. Hetzelfde Easy Shape Trainer apparaat dat het lichaam slanker en strakker maakt, is nu toepasbaar als Facial. De hardnekkige onderkin, gezwollen wangen en rimpels worden aangepakt dankzij de zogeheten Face Pillow. Na een aantal pijnloze behandelingen is er een opmerkelijk verschil zichtbaar in de structuur van de huid.

 

 

 

Rimpel en vetreductie
De pillow heeft twee belangrijke functies. Enerzijds verminderd de pillow ongewenste rimpels met de Toner functie. Je gezicht wordt weer gladder en jeugdiger*. Dankzij de nieuwste technologie genaamd Sweet Wave vermindert de onderkin en eventuele gezwollen wangen* zonder enige pijnsensaties. Deze twee fases in de behandeling maken jouw gezicht weer strakker en stralender*. De sessie voor afvallen in het gezicht duurt ongeveer een half uur. *Resultaten kunnen per persoon verschillen

HEB JE EEN KORTE VRAAG? STUUR ONS EEN WHATSAPP VIA: 06 405 350 05

HOE WERKT DE FACE PILLOW?

De face pillow werkt hetzelfde als het Size Zero Easy Shape Trainer systeem met lichaamseigen trillingen: de zogeheten HFT®-technologie (Human Frequency Technologie). De behandeling kan bijdragen tot rimpelvermindering. Een mooi alternatief voor een botox behandeling! Door met onze facial behandeling de gezichtsspieren te activeren, creëer je een jong en fris uiterlijk. De slappe kaaklijn herstelt en de huid wordt steviger en strakker. De behandeling is vrijwel pijnloos. Met onze hoogwaardige pillow worden specifieke resultaten per cliënt behaald. Check ook onze video!

Tarieven

Een kennismakingsbehandeling boek je al voor € 69,-. Ontdek wat jij kunt besparen!

 

Behandelingen

We scannen en meten je lichaam, bepalen je streefgewicht en stellen jouw eigen, unieke behandelprogramma op maat in.

Language
Don`t copy text!