fbpx

Easy Shape Laser

[pillar_slider slider_height=”height-60″ timing=”7000″][pillar_slider_content image=”1622″]

EASY SHAPE LASER

Kennismakingsbehandeling nu voor maar € 69,-

BOEK DIRECT

[/pillar_slider_content][/pillar_slider]

Afvallen is lang niet altijd zo makkelijk – en zeker niet als je het al langere tijd probeert maar weinig succes boekt. Size Zero komt echter met de allernieuwste trend op het gebied van afslanken op de markt: de Size Zero Easy Shape Laser.

Vet wordt opgeslagen in en onder de huid in de zogeheten vetcellen. Deze cellen zitten vol met vet en afvalstoffen. Bij een lastertherapie maakt een laser de celwanden van de vetcellen kapot. Hierdoor geven deze cellen hun vloeibare inhoud af. Vervolgens wordt deze vloeibare inhoud op een natuurlijke manier door het lichaam afgebroken, waardoor men overtollig vet kwijt raakt en gewicht verliest.

Naar aanleiding van onderzoek van diverse fabrikanten bleek dat je hoe dan ook centimeters verliest van de heupen, dijen en taille verliest als je de behandelingen volgt, het liefste in combinatie met een gezond voedingspatroon en voldoende beweging. Wij zeggen ‘Dag‘ tegen die vervelende vetcellen, wil jij dat ook? Boek dan nu bij een vestiging bij jou in de buurt!

Heb je een korte vraag? Stuur ons een Whatsapp via: 06 405 350 05
Language
Don`t copy text!