fbpx

Crylipolyse

VET BEVRIEZEN DOOR CRYOLIPOLYSE

Tijdens de behandeling gaan we letterlijk “vetcellen bevriezen”. Dit doen we door een enorme pad op de “probleemzone” te plaatsen. Deze pad zorgt ervoor dat de bovenste laag van jouw lichaamsvet in een hoog tempo wordt afgekoeld tussen de -4˚ en -8˚ Celsius. Bij een behandeling worden alleen de vetcellen aangepakt, niet het omringende weefsel. Hierdoor gaat het lichaam de vetcellen op natuurlijke basis afbreken en worden deze door het lichaam afgevoerd. Dit gebeurd geleidelijk en in kleine hoeveelheden. Jouw huid heeft (door de elasticiteit) ruim voldoende de tijd om zich aan te passen aan jouw nieuwe contouren.

HEB JE EEN KORTE VRAAG? STUUR ONS EEN WHATSAPP VIA: 06 405 350 05

Resultaat

Na de cryolipolyse behandeling vindt een geleidelijke vermindering van de dikte van de vetlaag plaats. De eerste veranderingen zijn meestal zichtbaar na 6 tot 8 weken. De meest zichtbare resultaten na 3 maanden. Jouw lichaam zal tot vier maanden na de behandeling doorgaan met het op een natuurlijke wijze afvoeren van de behandelde vetcellen.


Behandelingen

Minus Four is dé nieuwkomer in de markt die alleen werkt met de wetenschappelijk bewezen apparatuur voor Cryolipolyse behandelingen. Aan de hand van de resultaten van de onderzoeken die in 2009 zijn verschenen, hebben wij deze apparatuur verder door ontwikkeld. Hierdoor leveren wij betere resultaten dan andere aanbieders in deze markt, kunnen wij onze prijzen laag houden maar ook meerdere zones tegelijk behandelen, wat jou weer enorm scheelt in je tijd!

Language
Don`t copy text!