fbpx

Body Pump Patch Treatment

BODY PUMP PATCH TREATMENT

Na het grote succes van het Size Zero Easy Shape Trainer systeem voor het lichaam waarbij vet wordt aangepakt, lanceert Size Zero een behandeling waarbij de contouren van het lichaam door intensieve spier opbouw weer terug komen.

Hetzelfde Easy Shape Trainer apparaat dat het lichaam slanker en strakker maakt, boekt nu succes met het terugkrijgen van de lichaamscontouren door een intensieve spiertraining. Ben jij het zat nog steeds geen zichtbare abbs na intensief sporten te hebben? En zijn er nog steeds geen opgepompte billen na dagelijks zware squats zichtbaar, en wil je met de bodypump afvallen? Boek dan nu! Na een aantal pijnloze behandelingen is er een zichtbaar verschil in de buik- en billenzone, maar ook verminderen hinderlijke kwabjes*.


HOE KAN JE MET DE BODYPUMP EEN KILLERBODY KRIJGEN?

De Size Zero Easy Shape Trainer meet voorafgaand aan elke behandeling, gericht en met hoge precisie, de lokale vetdichtheid en het vochtpercentage. Na de meting wordt de klant voorzien van gemiddeld 16 patches. De patches worden hoofdzakelijk bevestigd op de voornaamste spiergroepen. De behandeling duurt afhankelijk van het gewenste programma tussen de 30 en 60 minuten. Door een intensieve concentratie van electrolyse gedurende minimaal tien behandelingen worden resultaten per cliënt behaald*.

*Resultaten kunnen per klant verschillen. 

HEB JE EEN KORTE VRAAG? STUUR ONS EEN WHATSAPP VIA: 06 405 350 05

Easy Shape Trainer

Ultra sound, lymfe drainage, spiervorming en electrostimulatie in één behandeling: ultieme stimulatie om af te vallen!

Tarieven

Een kennismakingsbehandeling boek je al voor € 69,-. Ontdek wat jij kunt besparen!

 

Behandelingen

We scannen en meten je lichaam, bepalen je streefgewicht en stellen jouw eigen, unieke behandelprogramma op maat in.

Language
Don`t copy text!