fbpx

apparatuur

APPARATUUR VAN SIZE ZERO

Naast het aanbieden van het hard franchise concept, biedt Size Zero ook afslankmachines zonder franchise concept. Het betreft hier apparatuur die kan worden toegevoegd in reeds bestaande formules en salons die preferen te werken zonder de Size Zero naam. Met onze apparatuur ben je verzekerd van tevreden klanten en een professionele aanpak van het algehele afslankproces. We kunnen deze garantie geven omdat we inmiddels sinds 2014 werken met de apparatuur in de eigen salons en daardoor veel ervaring op heb kunnen doen. Echter werken wij ook louter met apparatuur uit Europa, zodat veiligheid en kwaliteit voorop staan. Zo weten wij dat de apparatuur doet wat wordt belooft en voldoet aan de hoogste eisen. Daarnaast zijn al onze trainers opgeleid in de fabriek, waardoor zij exact weten hoe voor de klant het beste resultaat te bereiken.

Waarom kiezen voor onze apparatuur?

 

  • Gedegen theorie en praktijktraining door trainers opgeleid in de fabriek
  • Vergaande service. Denk aan een monteur op locatie ingeval van onvoorziene calamiteiten
  • Korte levertijd van de apparatuur en onderdelen die aan vervanging toe zijn zijn altijd op voorraad
  • Financierings- mogelijkheden (koop, lease, huur) waardoor ook een kleinere ondernemer de kans heeft te starten met een eigen salon
  •  Al onze apparatuur komt uit Europa en heeft een CE of CE-medische Klasse II markering. Dus de apparatuur voldoet aan de strenge EU-wetgeving gestelde eisen voor veiligheid.

    Binnen Size Zero werken wij samen met Clover Clinic als leverancier van afslankapparatuur.

HEB JE EEN KORTE VRAAG? STUUR ONS EEN WHATSAPP VIA: 06 405 350 05

Size Zero Easy Shape Trainer Basic, 15.000 EURO

Waar andere apparaten gebruik maken van monotone- en lichaamsvreemde impulsen, werkt de Easy Shape Trainer Basic van Clover Clinic met lichaamseigen trillingen; HFT® technologie (human frequency technologie). De meeste apparaten op de markt werken met apparatuur waar slechts 1 type techniek in is verwerkt. De Size Zero easy shape trainer doet dit niet. Voorafgaand aan de behandeling meet de machine daardoor precies wat de klant nodig heeft, hoeveel behandelingen, welke behandelingen en wat de voornaamste klachten zijn. Door vervolgens een optimale combinatie van ultrasound, electrostimulatie, spierstimulatie en lymfedrainage toe te passen zijn er direct na de eerste behandeling waarneembare en meetbare resultaten te zien. Deze methodes zijn wetenschappelijk bewezen, wat inhoudt dat de behandeling volkomen veilig is en buitengewoon effectief. De nauwkeurige en talrijke wisselende trillingen zorgen voor een gerichte en accurate spierstimulatie die aanzienlijk meer spiervezels zal activeren dan met normale sportieve activiteiten mogelijk zou zijn. Bijvoorbeeld: een sporter die tijdens een training een actiepotentieel bereikt tussen 28% en 32%, het Size Zero Easy Shape Trainer systeem bereikt in dit geval meer dan 90% zonder belasting van de bindweefselbanden, pezen en gewrichten. De meeste gebruikers verliezen na één behandeling gemiddeld tussen de 4 en 28 centimeter. Desgewenst kan deze machine ook worden aangevuld met lasertherapie.

Size Zero Easy Shape Trainer Plus, 19.995 EURO

Waar andere apparaten gebruik maken van monotone- en lichaamsvreemde impulsen, werkt de Easy Shape Trainer Size Zero Plus van Clover Clinic met lichaamseigen trillingen; HFT® technologie (human frequency technologie). De meeste apparaten op de markt werken met apparatuur waar slechts 1 type techniek in is verwerkt. De Size Zero easy shape trainer doet dit niet. Voorafgaand aan de behandeling meet de machine daardoor precies wat de klant nodig heeft, hoeveel behandelingen, welke behandelingen en wat de voornaamste klachten zijn. Door vervolgens een optimale combinatie van ultrasound, electrostimulatie, spierstimulatie en lymfedrainage toe te passen zijn er direct na de eerste behandeling waarneembare en meetbare resultaten te zien. Deze methodes zijn wetenschappelijk bewezen, wat inhoudt dat de behandeling volkomen veilig is en buitengewoon effectief. De nauwkeurige en talrijke wisselende trillingen zorgen voor een gerichte en accurate spierstimulatie die aanzienlijk meer spiervezels zal activeren dan met normale sportieve activiteiten mogelijk zou zijn. Bijvoorbeeld: een sporter die tijdens een training een actiepotentieel bereikt tussen 28% en 32%, het Size Zero Easy Shape Trainer systeem bereikt in dit geval meer dan 90% zonder belasting van de bindweefselbanden, pezen en gewrichten. De meeste gebruikers verliezen na één behandeling gemiddeld tussen de 4 en 28 centimeter. Desgewenst kan deze machine ook worden aangevuld met lasertherapie.

Size Zero Easy Shape Laser Basic, 15.000 EURO

Afvallen is lang niet altijd zo makkelijk – en zeker niet als de klant het al langere tijd probeert maar weinig succes boekt. Clover Clinic komt echter met de allernieuwste trend op het gebied van afslanken op de markt: de Size Zero Easy Shape Laser.

Vet wordt opgeslagen in en onder de huid in de zogeheten vetcellen. Deze cellen zitten vol met vet en afvalstoffen. Bij een lastertherapie maakt een laser de celwanden van de vetcellen kapot. Hierdoor geven deze cellen hun vloeibare inhoud af. Vervolgens wordt deze vloeibare inhoud op een natuurlijke manier door het lichaam afgebroken, waardoor men overtollig vet kwijt raakt en gewicht verliest. Naar aanleiding van onderzoek van diverse fabrikanten bleek dat je hoe dan ook centimeters verliest van de heupen, dijen en taille verliest als je de behandelingen volgt, het liefste in combinatie met een gezond voedingspatroon en voldoende beweging. Desgewenst kan deze machine ook worden aangevuld met electro stimulatie en ultrasound therapie.

Size Zero Easy Shape Laser Plus, 24.995 EURO

Afvallen is lang niet altijd zo makkelijk – en zeker niet als de klant het al langere tijd probeert maar weinig succes boekt. Clover Clinic komt echter met de allernieuwste trend op het gebied van afslanken op de markt: de Size Zero Easy Shape Laser.

Vet wordt opgeslagen in en onder de huid in de zogeheten vetcellen. Deze cellen zitten vol met vet en afvalstoffen. Bij een lastertherapie maakt een laser de celwanden van de vetcellen kapot. Hierdoor geven deze cellen hun vloeibare inhoud af. Vervolgens wordt deze vloeibare inhoud op een natuurlijke manier door het lichaam afgebroken, waardoor men overtollig vet kwijt raakt en gewicht verliest.

Naar aanleiding van onderzoek van diverse fabrikanten bleek dat je hoe dan ook centimeters verliest van de heupen, dijen en taille verliest als je de behandelingen volgt, het liefste in combinatie met een gezond voedingspatroon en voldoende beweging. Desgewenst kan deze machine ook worden aangevuld met electro stimulatie en ultrasound therapie.

Minus Four Ice Device Body and Face, 22.995 EURO

Clover Clinic introduceert als enige in Nederland het meest succesvolle apparaat van het moment inzake snel en moeiteloos afslanken middels het bevriezen van vetcellen. De effectiviteit van vet bevriezen is wetenschappelijk bewezen en is de nieuwste trend op het gebied van afslanken zonder inspanning.

Vet bevriezen is niet nieuw, de procedure is ontwikkeld door Amerikaanse wetenschappers. Zij hebben ontdekt dat vetcellen aangetast worden door een geleidelijk koelingsproces. De Minus Four Ice Device zuigt de huid vacuum en koemt de probleemzones vervolgens vanaf temperatuur minus vier graden. De manier van behandelen op deze manier is ingericht conform de wetenschappelijke onderzoeken die er zijn verricht. De Minus Four Ice device komt met verschillende behandelstukken voor zowel gezicht als lichaam.

Franchisenemer van Size Zero worden?

Ben jij geinteresseerd om franchisenemer bij Size Zero te worden en wil je meer informatie ontvangen? Laat dan je gegevens achter via onderstaand formulier!

Language
Don`t copy text!