fbpx

about size zero

WELKOM BIJ AFSLANKSTUDIO SIZE ZERO!

Sinds 2014 zet Size Zero zich actief in voor iedereen die moeite heeft met gezond en verantwoord in shape te komen. Size Zero is letterlijk gestart op de zolderkamer. Eerst met het klassieke Size Zero electrostimulatie en ultrasound apparaat, nadien is de formule uitgebreid met winkelpanden voorzien van vet bevries apparatuur, lipolaser machines, een eigen 100 procent natuurlijke afslank producten lijn en een voedingsplan. ‘Afslanken is er voor iedereen’ is de policy die Size Zero hanteert, de behandelingen zijn dan ook zeer scherp geprijsd en er is tevens een mogelijkheid om de behandelingen gespreid te betalen.
 
Size Zero is een franchise keten welke momenteel actief is in Nederland, maar ook in België, in Spanje, in Azerbaijan en op Curaçao. Size Zero is dus flink aan het internationaliseren, en ook dit jaar staan er weer nieuwe openingen op het programma.
 
Het bedrijf is opgericht o.a. door Tamara Elbaz. Zij is al jarenlang actief op het gebied van afslanken, beauty en gezondheid, en is continu bezig met het toevoegen van de nieuwste trends op dit gebied aan de keten. Houdt dus zeker de website in de gaten, want Size Zero is nog lang niet van plan te stoppen met innovatie op dit gebied.
 
Heb je een idee, een verzoek of iets dat beter kan? Wij horen graag je feedback! Mail ons via info@sizezero.nl en we staan je graag te woord.

HEB JE EEN KORTE VRAAG? STUUR ONS EEN WHATSAPP VIA: 06 405 350 05

Size Zero in de media

Blogs by Size Zero

Franchisenemer van Size Zero worden?

Ben jij geinteresseerd om franchisenemer bij Size Zero te worden en wil je meer informatie ontvangen? Laat dan je gegevens achter via onderstaand formulier!

Language
Don`t copy text!