fbpx

Size zero review van chandini

Size zero review van chandini

Hmmm na 1 behandeling aan de easy shape trainer en direct resultaat? Dat kan dus echt! Ik heb 15 behandelingen gehad en ben 4 kilo afgevallen. Ik ben vooral veel vocht kwijt geraakt en dit kreeg ik op geen enkele andere manier weg. 

Ik ben moeder van 2 kids en wilde mij na de laatste bevalling weer wat fitter voelen en dat is nu ook zo. Nee ik ben niet plat en strak maar ik pas wel weer goed in mijn kleding en voel me een stuk zekerder over mijn eigen lichaam. Naast de behandeling heb ik ook mijn eetpatroon veranderd. Het intermittent fasting dieet heeft hier goed bij geholpen. In het begin is dit echt moeilijk en wennen. Maar uiteindelijk drink ik nu heel veel water, ben ik mij bewuster van wat ik naar binnen werk en voel ik mij ook gezonder en energieker. De producten van mrs en mrs green zullen zeker hun bijdrage hebben geleverd aan mijn afslank proces. De curcumma en blackpepper (oude verpakking, er is nu een nieuwe) om vocht te verliezen, de raspberry ketone om te verbranden in combinatie met de afslankdruppels, de selenium en dim voor mijn hormonen na de  bevalling. 

In de salon is de specialist heel vriendelijk. Er zijn verschillende programma’s en de specialist weet precies wat er nodig is voor jouw body. 

Wat je voelt is ongeveer hetzelfde als dat van een massagestoel maar dan op je lichaam. Voor mij waren dit mijn buik en armen. Je ligt 45 min op de stoel en de trillingen verschillen per programma. 

Voor mijn onderkin heb ik 3 keer de minus4 behandeling gedaan. 

Dan zit je 3x 45 min vast aan de het minus4 apparaat om de 4 weken. Mijn onderkin was na de 2e behandeling een beetje rood en na 3 dagen was dit alweer weggetrokken. Ik vond deze behandeling een beetje pijnlijk maar dat komt omdat je onderkin een gevoelige plek is.

Ik ben blij dat ik dit heb mogen ervaren. Ik raad het een ieder aan die net als ik niet per se van sporten houdt en toch wat wil afslanken om dit te proberen.

Geen reactie's

Geef een reactie

Language
Don`t copy text!