fbpx

Size Zero behandelingen van Stefanie

Size Zero behandelingen van Stefanie

Ik ben via Instagram bij Sizezero terecht gekomen. Aan het begin was ik een beetje sceptisch over de te behalen resultaten, want klinkt het niet te mooi om waar te zijn, afvallen zonder te sporten? Hier kom ik helemaal op terug, de resultaten zijn boven verwachting! Ik ben vooral rondom mijn buik heel veel centimeters verloren. Na mijn zwangerschap was de huid ook een beetje slap en lubberig en dit voelt nu veel steviger aan.

De behandelingen zelf vond ik ook niet vervelend. Het gevoel van de trillingen is wel even wennen maar het is zeker niet pijnlijk. Je kan ook zelf aangeven hoe hoog het apparaat gezet moet worden zodat het altijd prettig blijft.

Ik heb mij tijdens de behandelingen erg op mijn gemak gevoeld bij de dames van Sizezero. Ze zijn aardig, vriendelijk en denken goed met je mee! Al met al vind ik de behandelingen bij Sizezero zeker een aanrader, het is de investering in tijd en geld helemaal waard.

Geen reactie's

Geef een reactie

Language
Don`t copy text!