fbpx

Ervaring bij size zero van lisa

Ervaring bij size zero van lisa

De ontmoeting met Tamara was heel fijn. 
We kregen uitleg over het traject en er werden before foto’s gemaakt. 


En ja daar was dan de 1e behandeling bij Size Zero. Mijn ervaring? Het is een heel apart gevoel, maar dat is even wennen. De tweede keer viel dat al weg. Ik heb voornamelijk 2 zones laten doen; benen en buik. Na 4 weken was ik ongeveer 13,5 cm kwijt in totaal. 


De sfeer bij Sizezero is heel aangenaam. De meiden zijn heel gezellig en vragen tijdens de behandeling of het nog goed gaat. 
Ik raad een behandeling bij Sizezero zeker aan. Al is het om het een keer te hebben geprobeerd. Want baat het niet dan schaadt het niet. Maar je boekt zeker resultaat in korte tijd. Dus ik zeg doen!

De supplementen van Mr en Mrs Green zijn ook echt top! Ik heb wel het idee dat je de beste resultaten behaalt als je de supplementen enige tijd gebruikt, maar ik had wel al het gevoel dat ik sneller vol zat en dat ik niet zo’n opgeblazen gevoel had. 

Al met al een hele goede ervaring en een aanrader voor iedereen die slanker/strakker wilt worden. 

Geen reactie's

Geef een reactie

Language
Don`t copy text!