fbpx

direct resultaat met behulp van size zero

direct resultaat met behulp van size zero

Eindelijk resultaat!


Nadat ik in korte tijd enorm veel aangekomen ben en dit er, ondanks veel inspanning, niet af ging was ik enorm nieuwsgierig naar de werking van Size Zero i.c.m. de supplementen van Mr. en Mrs. Green. Door de fantastische winactie kon ik dit nu zelf gaan ervaren!Allereerst wordt er een test afgenomen waarbij wordt bepaald welk programma en welke supplementen worden toegepast, tevens volgt hierbij het voedingsadvies om intermitted fasting te volgen en lactose en gluten zoveel mogelijk te vermijden.Dit klinkt als een redelijk grote stap maar dit was voor mij prima toe te passen, en niet zonder resultaat!Al na 2/3 weken zag ik zelf resultaat in de spiegel, en bij de eerste meting na 5 weken was ik 29,5 cm kwijt!


Door de supplementen ervaar ik geen honger gevoel en merk ik dat ik overtollig vocht kwijt ben, en als je eenmaal resultaat ziet is het nog makkelijker om bewuste(re) keuzes te maken! Door daarnaast 2 x per week de Size Zero behandelingen toe te passen merk je dat je lijf, juist op de moeilijke plaatsen, effectief veranderd en verslankt.
Ik ben enorm blij met het resultaat en kan deze zeker aanbevelen!

Geen reactie's

Geef een reactie

Language
Don`t copy text!