fbpx

Afslanken met behulp van Size Zero

Afslanken met behulp van Size Zero

Yes, ik mag meedoen met de afslank challange van Size Zero. Dit houdt in dat ik een aantal behandelingen per week mag doen bij een Size Zero salon, voedingsadvies heb gekregen en daarbij een aantal producten mag gebruiken van Mr & Mrs Green!

Ik heb Tamara ontmoet in oktober 2021, wat fijn dat ze persoonlijk de tijd neemt om met iedereen zijn/haar doelen te bespreken.
Ik heb het advies gekregen om tijdens mijn behandeling de Curcuma & Orthosiphon, Raspberry Ketone en Selenium te gebruiken. Deze 3 producten heb ik dan ook meteen meegekregen. De Curcuma is een ijzersterke vochtafdrijver, de Raspberry Ketone voor het stimuleren van de vet stofwisseling en de Selenium voor het stimuleren van mijn schildklier. Ik heb zeker baat gehad bij deze producten, ik merkte al heel snel dat mijn stofwisseling versnelt werd.

Daarnaast heb ik het advies gekregen om te starten met Intermittent fasting, dat is het vasten met regelmatige tussenpozen. Ik heb de 16/8 methode toegepast, waarbij je 16 uur vast en binnen een periode van 8 uur je maaltijden eet.

Elke week mocht ik 2 keer naar het salon komen, de specialiste stelt je op je gemak en je vult een vragenlijst in. Bij de eerste afspraak wordt een figuuranalyse/ BIA-test uitgevoerd en wordt je opgemeten. Hierin kom uit welke behandeling je het beste kunt volgen. Het opmeten van te voren is van belang, omdat je zo een beeld krijgt over de centimeters die je kwijt bent na een behandeling met de Size Zero Easy Shape Trainer. bij mij werd de Slim 2 behandelingen voorgesteld, ik hou gelukkig geen vocht vast doordat ik van mezelf al voldoende water per dag drinkt.

De behandeling is veilig, effectief en niet oncomfortabel, het voelt als een goede work-out terwijl je ligt. Tijdens de eerste behandelingen zal je een licht prikkelende sensatie voelen en gaan je spieren samentrekken en ontspannen. Je bepaalt zelf de sterkte van de elektronische impulsen in overleg met de specialiste. Een complete behandeling duurt maximaal 55 minuten. Tijdens de behandeling kun je gewoon gebruik maken van je telefoon of een tijdschrift lezen en dat is eigenlijk ook wel relaxt! Na de behandeling is het uiteraard wel van belang goed te drinken, omdat de afvalstoffen je lichaam verlaten via je blaas.

Na 10 behandelingen hadden we een tussentijdse meting en ik ben ruim 17 cm over mijn lichaam kwijtgeraakt. Wat een top apparaat! Daarna mocht ik zelfs door met nog 6 behandelingen!

Size Zero is echt een fijn concept en ik zie nog steeds resultaat en het motiveert mij om gezond te zijn en te blijven!

Geen reactie's

Geef een reactie

Language
Don`t copy text!