fbpx

Wat kan je doen tegen een slappe onderkin?

Wat kan je doen tegen een slappe onderkin?

Het is een welbekende kwaal en voor de meeste mensen cosmetisch gezien enorm vervelend. Naarmate je ouder wordt verlies je veel collageen, waardoor je huid automatisch gaat verslappen. Vooral bij de onderkin, kaak en hals kan dit erg storend zijn, en ongeveer 90  procent van de mannen en vrouwen heeft hier op latere leeftijd last van. Gelukkig zijn er echter een aantal to do’s beschikbaar die je kan inzetten om dit proces te vertragen.

Zo is scrubben van de huid een veelgehoorde tip. Negen van de tien dames scrubben hun gezichtshuid, maar vergeet in het vervolg je hals niet mee te nemen! De structuur van de structuur wordt hiermee namelijk aanzienlijk verbeterd, en scrubben stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen. Na het scrubben is het aan te raden een vocht inbrengende creme aan te brengen, maar ook een creme die jouw huid voorziet van de juiste voedingsstoffen. Een creme die beide eigenschappen bezit is de honderd procent natuurlijke face creme van Mr and Mrs Green 

Natuurlijk werkt deze creme alleen ondersteunend, de verdere tips in dit artikel zijn zeker ook belangrijk! Want het aannemen van de juiste houding is minstens zo belangrijk. Werk je vaak achter de computer, mobiel of laptop? Probeer dan altijd je gezicht wat meer recht te houden. Uren lang naar beneden kijken zorgt ervoor dat je huid letterlijk in de kreukels schiet, en als dit maar lang genoeg duurt worden de kreukels blijvend. Wat tevens van veel experts een veel gehoorde tip is, is het doen van oefeningen voor de hals. Met een vast stramien aan oefeningen versterk je de spieren van je hals, waardoor deze beter in shape blijft. Op het internet zijn talloze voorbeeld filmpjes te vinden van dergelijke oefeningen, en ook veel  hollywood sterren schijnen er grote resultaten mee te boeken. Vindt je het echter allemaal maar tijdrovend al deze tips and trics en wil je moeiteloos een sterke onderkin creeren? Dan zijn er altijd nog diverse apparaten op de markt die jou snel op weg kunnen helpen. De bekendste apparatuur op dit gebied is gebaseerd op electrostimulatie. Met gemiddeld tien behandelingen kom je al tot een verbeterd resultaat. Het meest populaire apparaat is het apparaat voor de onderkin bij Size Zero, de zogenaamde face pillow. Size Zero zit inmiddels in meerdere landen, waaronder ook in Nederland en in Belgie, dus er is altijd wel een vestiging bij jou in de buurt!

Geen reactie's

Geef een reactie

Language
Don`t copy text!