fbpx

In 13 stappen van je buikvet af

In 13 stappen van je buikvet af

Afslanken an sich is al niet makkelijk, en dan met name bij de buikzone. Buikvet is doorgaans lastig weg te krijgen, maar door onderstaande tips ter harte te nemen kan hier echter snel –

 1. Let op je calorieën
  Verlaag je calorie-inname om extra vet in de buik/heup regio te verminderen. Je calorieverbruik moet immers hoger zijn dan de calorie-inname om af te vallen. Beperk je dagelijkse calorieën tot 2.000, en verdeel deze calorieën over 6 kleine maaltijden per dag.
 2. Water en groene thee
  Drink minimum 1.5 literwater per dag. Water draagt namelijk positief bij aan de stofwisseling van je lichaam. Uit verschillende onderzoeken is ook gebleken dat groene thee zou helpen om buikvet te verliezen. Dat komt omdat groene thee de stofwisseling versnelt, waardoor je meer energie verbrandt en het aantal afvalstoffen in je lichaam vermindert.
 3. Bewegen
  Het is essentieel om voldoende te bewegen, wekelijks 5 keer 30 minuten. Ook krachtige buikspieroefeningenzullen er voor zorgen om je buik, billen en benen snel weer in vorm te krijgen.
 4. Magere eiwitten
  Magere eiwitten geven je een verzadigd gevoel. Bovendien zijn eiwitrijke producten dikwijls calciumrijk. Dit calcium helpt eveneens om snel van je buikvet verlost te raken.
 5. Vitamine C
  Je maakt meer cortisol aan wanneer je onder spanning staat en hoge cortisolwaarden zorgen helaas voor meer buikvet. Vitamine C heeft een dempend effectop cortisolpieken en helpt je vetverbranding te optimaliseren.
 6. Voldoende slaap
  Slaaptekort zal je metabolisme vertragen. Volgens verschillende onderzoeken zou slaapgebrek zorgen voor een moeilijkere vetverbranding. Dat zou te wijten zijn aan de verhoogde concentratie insuline en het stresshormoon cortisol in het lichaam.
 7. Groenten
  Groenten bevattenveel vitamines, vezels en antioxidantendie onder andere ontstekingen verminderen. Als je effectief buikvet wilt verliezen, dan dient de helft van je maaltijd te bestaan uit groenten.
 8. Volkoren producten
  Volkoren- en vezelrijke producten: bevatten een heleboel vitamines, mineralen, vezels, antioxidanten en essentiële vetzuren. Deze producten laten je bloedsuikerspiegel minder pieken.
 9. Mijdt Alcohol
  Alcoholische dranken vermeerderen je heup – en buikratio. Daarnaast vertraagt alcohol je metabolisme, waardoor je minder calorieën en minder vet zal verbranden.
 10. Mijdt Energie drankjes of cola
  Drankjes met cafeïne en suiker stimuleren devetproductie meer dan cafeïnevrije varianten.
 11. Mijdt Geraffineerde granen
  Geraffineerde granen zoals in chips, witbrood, koek en crackers stimuleren de insulineproductie.Insuline zorgt weer voor de opslag van buikvet. Ook zal de bloedsuikerspiegel gaan pieken door geraffineerde granen. Om dergelijke pieken weg te werken wordt de insulineproductie weer verhoogd.

 12. Ondersteun je dieet met supplementen

  Er zijn verschillende soorten supplementen op de markt welke de afbraak van vet stimuleren. Het Kudzu en Yerba supplement van Mr and Mrs Green is daar 1 van. Kudzu & Yerba ondersteunt je lichaam bij het kwijtraken van visceraal vet; het vet dat zich om de organen heen bevindt in de romp en in de buik. Kudzuwortel absorbeert gifstoffen doordat het zetmeel onverteerbare polysacchariden bevat welke als slijmstoffen werken die gifstoffen in zich opnemen. Volgens recente studies kan de Kudzu wortel echter ook helpen bij het afvallen. In een recentelijk onderzoek kregen proefpersonen van 20-65 jaar gedurende 12 weken elke dag een placebo of een capsule met 200 of 300 mg Kudzu-extract. De hoeveelheid onderhuids vet – het subcutane vet – van de proefpersonen bleef tijdens het experiment onveranderd. De hoeveelheid buikvet – het viscerale vet – nam in de experimentele groepen echter af, net als de omvang van hun taille. Yerba mate is een thee-achtige drank die vooral in Argentinië, Uruguay, Paraguay en het zuiden van Brazilië wordt gedronken. De inheemse Guarani bereiden de thee heden ten dage nog steeds voor gezondheid bevorderende doeleinden. Ze gebruiken het om het immuunsysteem te versterken, het bloed te zuiveren en ontgiften, het zenuwstelsel te versterken, veroudering tegen te gaan, vermoeidheid te bestrijden, de geest een oppepper te geven, de eetlust onder controle te houden, hulp bij afvallen en tegen verzwakking, stress en slapeloosheid.

  13. Ga aan de slag met aanvullende beauty behandelingen

Er zijn een aantal wetenschappelijk bewezen methodes op de markt die effectief buikvet kunnen aanpakken. Denk bijvoorbeeld aan electrostimulatie en ultrasound, laser en vet bevriezen. Het afslankconcept www.sizezero.nl heeft hier volledig op ingespeeld. Zo werken zij binnen hun concept met al deze methoden om buikvet te verminderen. Welke behandeling het beste bij je past worde geadviseerd bij de kennismakingsbehandeling, deze wordt in de meeste shops al aangeboden vanaf 69 euro.

Geen reactie's

Geef een reactie

Language
Don`t copy text!