fbpx

Een summerbody in 10 stappen

Een summerbody in 10 stappen

De zon schijnt net weer even meer en de eerste zomervakanties worden al geboekt! Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot de zomermaanden van start gaan. We rijden dan allemaal weer massaal naar het strand en iedereen wil er fit en fijn uitzien in bikini. Jij toch ook? Heb jij net dat extra zetje nodig om jouw ultieme summerbody te creëren? Wij hebben een aantal handige tips op een rij gezet.

Meten is weten

Een succesvol dieetplan begint bij het meten en bijhouden van je eigen proces. Wanneer je dit met regelmaat en vaste tijdstippen bijhoud ben je sneller geneigd om je al behaalde resultaten voort te zetten.

Sla je ontbijt niet over

Wanneer je kiest voor een summerbody, raden wij aan om goed te ontbijten. Het ontbijt is namelijk een belangrijke maaltijd om de dag goed te starten. Sla je deze maaltijd over? Dan blijft je lichaam denken dat je nog slaapt en start deze later met het verbranden van calorieën.

Voorkom overbelasting

Ben jij vaak in de sportschool te vinden? Goed bezig! Neem dan ook vooral de tijd om je spieren te rekken en strekken. Dit onderdeel wordt door een groot aantal mensen vergeten, maar is erg belangrijk! Je spieren kunnen namelijk overbelast raken. Heb je niet zoveel tijd in de sportschool? Rekken en strekken kan gelukkig overal! Goede tip voor thuis.

Eiwitshakes zijn je nieuwe beste vriend

Eiwitshakes passen perfect bij het behalen van je doel: een summerbody. Diet Couture biedt de vanille eiwitshake aan die overal valt te combineren! Het unieke aan deze shake is daarnaast dat ze uitsluitend plantaardige eitwitbronnen bevatten. De shake is gezoet met stevia en dus vrij van kunstmatige zoetstoffen.

Good music

Muziek zorgt tijdens het sporten voor meer motivatie. Automatisch ga je mee bewegen op het ritme van de muziek. Kies voor een up-tempo album en knal een uur in de sportschool!

Draag hakken

Wil jij perfecte kuiten en billen? Draag dan hakken!

Easy Shape Trainer

Ben jij niet zo’n fanatieke sporter? Gelukkig kunnen wij bij Size Zero jouw specifieke probleemzones aanpakken! 2 keer per week onder een kleedje met een tijdschrift. Moeiteloos gewichtsverlies!

Slaap minimaal 7 uur

Een goede nachtrust zorgt er voor dat je overdag vol energie zit. Als je moe bent is de kans groter dat je de dag erna cravings hebt naar chocolade, snoep of andere lekkere dingen. Dit komt doordat je lichaam energie nodig heeft en dit vraagt je lichaam dan aan de hand van suiker. Een goede nachtrust is dus zeer belangrijk.

Pak vaker de fiets

Heb je een druk werkschema en heb je daarnaast geen tijd om te sporten? Pak dan je fiets naar werk. Zo kom je in het dagelijks leven meer aan beweging toe.

Zumba

Ben jij geen fitness type, maar hou je wel van bewegen op muziek? Ga dan voor zumba! Zumba werkt ontspannend en is nog eens een prima work-out op muziek.

Geen reactie's

Geef een reactie

Language
Don`t copy text!