fbpx

6 tips om klaar te zijn voor rokjesdag

6 tips om klaar te zijn voor rokjesdag

Met een paar weken voordat het seizoen van de lente begint is het belangrijk om zo comfortabel mogelijk in je zomerse kleding te stappen! Heb je van de winter net iets teveel genoten van het lekkere eten? Dan is het belangrijk om onderstaande tips te volgen en zo helemaal klaar te zijn voordat rokjesdag om de hoek komt kijken!

Eet vers, gevarieerd en vooral licht

Met de winter bijna achter ons, is het tijd om de stamppotten in de supermarkt te laten liggen en te gaan voor verse, gevarieerde en lichte maaltijden! Minder aardappels en meer salades op tafel is perfect om een paar kilo af te vallen. Eet minimaal 6x per dag en zorg dat je minimaal 250 gram groente per dag binnenkrijgt. Momenteel eten wij in Nederland veel te weinig groente (zo’n 130 gram per dag) dus een win-win situatie is hier wel aanwezig ;).

Tussendoortjes

In de winter zit je lekker op de bank met een plaid om je heen. De verleiding naar chocolade en chips is op die momenten veel groter dan wanneer je lekker met je deur open geniet van het heerlijke weer. In de lente heb je daarnaast een veel groter assortiment fruit, verse aardbeien, frambozen, frisse appels, noem het maar op. Kies daarom als tussendoortje of snack ’s avonds voor een verse fruitsalade of maak een bakje rauwkost voor jezelf.

Pas je drinken aan

In de winter drinken we vaker alcohol. Nederlanders denken vaak: lekker op de bank, plaid, kaasje en een glas rode wijn. Maak komende tijd bewuste keuzes en kies bijvoorbeeld om een maand geen alcohol en frisdrank te drinken. In plaats daarvan kun je kiezen voor water met vers fruit of light dranken zoals Rivella, Spa en fruit of Ice tea green.

Meer bewegen

Tijdens de koude maanden willen we niks liever dan thuisblijven. Sporten kom er daardoor vaak niet van. Met het mooiere weer op komst, kunnen we weer lekker naar buiten om te sporten! Kies ervoor om een hardloopcursus te volgen of sluit je aan bij een bootcamp club! Houd je niet van sporten? Kies er dan voor om na het eten te gaan wandelen. Al is het maar 30 minuten. Je vetverbranding wordt in werking gezet waardoor je automatisch meer vet verbrand.

Wil je intensief vet verbranden, maar heb je een hekel aan sporten? Dan is de behandeling van Size Zero perfect voor jou! In 45 minuten bouwen we spieren op en vetbrand je vet met de Easy Shape Trainer. Na 1 behandeling heb je al resultaat. Wil je een afspraak maken bij een salon bij jou in de buurt? Klik dan hier!

Detox

Als de lente begint denken we automatisch aan een lekkere voorjaarsschoonmaak. Niet alleen voor je huis is dit lekker om te doen, maar ook voor je lichaam! Je hoeft jezelf niet te verhongeren met een sapkuur, maar meer natuurlijke producten eten en ondersteuning van natuurlijke supplementen helpt om je lichaam weer een boost te geven. De 100% natuurlijke detox van Mr. and Mrs. Green is hier perfect voor! Kies de Ginger & Burdock en ontgift je lichaam in 30 dagen!

Lekker smeren

Heb je gemerkt dat je in de winter een drogere huid heb gekregen? Dat is niet zo gek! De winter droogt ons vaak een beetje uit waardoor je vochthuishouding even van de rel is. Begin met een heerlijke voedende en verstevigende bodycreme. Zet deze neer in je badkamer of op je nachtkastje en smeer iedere avond je benen hiermee in. Zo krijg je lichaam weer voldoende voeding binnen en verdwijnen de droge plekken binnen no time! Bij Mr. and Mrs. Green kun je kiezen voor de 100% natuurlijke voedende en verstevigende body cream met aloë vera. Helpt ook perfect na het zonnen!

Met deze tips kom je een heel eind! Nu is het wachten op de eerste rokjesdag! Die van mij hangt al klaar ?

Geen reactie's

Geef een reactie

Language
Don`t copy text!