fbpx

Waarom kiezen voor Size Zero?

Waarom kiezen voor Size Zero?

Heb jij last van hardnekkig vet dat ondanks het vele sporten toch maar niet weggaat? Last van een vetrandje over je broek? Last van putjes in je billen en benen? Minder zelfvertrouwen in de outfits die je draagt tijdens de zomermaanden? Geen energie om wekelijks de sportschool in te duiken? Dan is Size Zero voor jou op de oplossing!

Size Zero betekent afslanken met één van de meest effectieve apparaten van dit moment. Wij bevelen je graag een aantal behandelingen aan, waarmee je in combinatie met gezonde voeding en supplementen van onder andere Diet Couture afslankt.

Easy Shape Trainer

Size Zero werkt samen met de East Shape Trainer. De behandeling is enorm effectief op het gebied van afslanken. Het is een snelle manier van figuurcorrectie en spieropbouw, waardoor het mogelijk is om binnen enkele weken helemaal in shape te komen. Naast het afslanken is de Easy Shape Trainer ook goed voor zuivering van het lichaam, in evenwicht brengen van de ledematen en verwarming en ontspanning van de spiermassa.

Waar andere apparaten gebruik maken van monotone- en lichaamsvreemde impulsen, werkt de Easy Shape Trainer van Size Zero met lichaamseigen trillingen; HFT® technologie (human frequency technologie) waardoor het efficiënt en direct waarneembare en meetbare resultaten toont. De meeste gebruikers verliezen na één behandeling gemiddeld tussen de 8 en 28 centimeter. Resultaten kunnen per persoon verschillen.

De Easy Shape Trainer meet voorafgaand aan iedere behandeling, selectief en met hoge precisie de lokale vet- en spierdichtheid, als ook de cel- en weefselvloeistof. Op basis van deze waarden, die in feite onderhevig zijn aan dagelijkse veranderingen, stelt het systeem voor iedere klant een uniek programma op om zodoende de hoogst mogelijke doeltreffendheid te bieden aan de cliënt. Deze technologie is een mijlpaal op het gebied van lichaamsstimulatie en garandeert in de meeste gevallen het gewenste succes.

Samen met de Easy Shape Trainer pakken we jouw specifieke probleemzones doeltreffend aan. Wij adviseren om gedurende minimaal 5 weken, 2 keer per week de Size Zero Easy Shape Trainer behandeling te ondergaan. Op deze manier kunnen er resultaten worden behaald. Binnen het afslankprogramma vinden regelmatig metingen plaats, zodat jouw vorderingen duidelijk zichtbaar worden gemaakt.

BIA-Test

Ben je benieuwd naar de effectiviteit van de Easy Shape Trainer? Plan dan een kennismakingsbehandeling in! Tijdens de eerste kennismaking word je door on opgemeten. Gezamenlijk bepalen we jouw streefgewicht en het doel van de behandeling. Daarna voeren we jouw gewicht en maten in de Size Zero Easy Shape Trainer in. Deze scant het lichaam vervolgens op spiermassa, vetten en vocht. Een BIA-Test. Het apparaat stelt naar aanleiding van deze gegevens een afslankprogramma op maat voor en advies over de regelmaat en het aantal behandelingen. Daarnaast onderga je je eerste Size Zero afslankbehandeling.

Geen reactie's

Geef een reactie

Language
Don`t copy text!