fbpx

Franchisenemer aan het woord

Franchisenemer aan het woord

Willy van Loon: “Size Zero is een waardevolle, inmiddels onmisbare, aanvulling op het aanbod van ons bedrijf”

Als je mij vijftien jaar geleden verteld zou hebben dat ik op mijn 64e nog zo aan het bouwen was aan een bedrijf, dan had ik je uitgelachen. Ik ben opgeleid als klinisch chemisch analyst, maar heb het grootste deel van mijn leven in de ICT gewerkt – mijn toenmalige bedrijf leverde software aan zorgorganisaties. Rond mijn 50e dook er een koper op en, moe als ik was van het voortdurende (technische) problemen oplossen, besloot ik het van de hand te doen. Zes jaar later en vier kleinkinderen verder begon ik me thuis toch wel wat te vervelen. Toen een goede bekende te kennen gaf dat ze graag een praktijk voor huid- en lichaamsverzorging wilde starten, maar wat opzag tegen administratie, marketing enzovoorts, zei ik in een opwelling: laten we dat samen doen, jij behandelt de klanten, ik zorg dat we klanten krijgen.

Zo starten we in september 2012 met onze onderneming La Peau Satin ~de huid van satijn. Eerst klein, in Beusichem. We zijn gestart met een aanbod aan hoogwaardige gezichtsbehandelingen. We kochten een bedrijfspand met 6 behandelplekken aan in Leerdam. Daar zijn we, naast gezichtsbehandelingen, gestart met ‘afvallen’ in ons dienstenpakket op te nemen. We kozen in de eerste instantie voor louter het aanbieden van een bekend eiwitdieet.

De afgelopen jaren hebben we vestigingen geopend in Culemborg, Gorinchem en Veenendaal.

Natuurlijk zijn we constant bezig onszelf te verbeteren en het aanbod voor onze klanten uit te breiden. Veel klanten die goed zijn afgevallen zochten naar behandelingen waarmee:

  • Ze hun toch wel wat verslapte huid kunnen verstevigen
  • Cellulite kunnen verminderen
  • Hardnekkige vetrolletjes kunnen wegwerken

Ook melde zich een nieuw type klant: die met niet zozeer overgewicht, maar iets te zwaar rond te taille of op de bovenbenen. Ook voor hen zochten we naar een oplossing.

Het is een erg leuke kant van mijn werk, het onderzoeken van nieuwe behandelmethoden. Ik vind de volgende criteria voor onze behandelingen belangrijk. Ze moeten:

  • Effectief
  • Aangenaam
  • Goed vol te houden

zijn en daarnaast tegen een goede prijs/kwaliteit verhouding te leveren zijn.

Mijn zoektocht bracht me langs endomologie en cavitatiebehandelingen. Ik zag overal meer na- dan voordelen in. Toen kwam ik een advertentie tegen van SizeZero: alle effecten (afslanken, behandeling van cellulite, versteviging van de huid) op basis van ultrasone geluidsgolven, afgewisseld met spierstimulatie. Ik heb bij 2 centers zelf een behandeling ondergaan en wist: dit is voor mijn bedrijf en mijn klanten een ideale oplossing.

The rest is history: in mei 2017 zijn we begonnen met SizeZero in onze vestiging te Culemborg, in augustus 2017 met onze Size Zero behandelingen in onze vestiging in Leerdam en in mei 2018 in onze vestiging te Gorinchem. Onze klanten zijn heel blij met de resultaten en wij met hen. Met SizeZero realiseer je een stuk figuurverbetering wat je met alleen afvallen niet bereikt.

Hoewel ik inmiddels 64 ben, denk ik nog lang niet aan ophouden. Het is heerlijk om te werken met jongere, gemotiveerde medewerkers en onze klanten vormen een constante inspiratiebron. Het is heerlijk om naar je werk te gaan en een aandeel te leveren aan de metamorfose van onze klanten. Wij zorgen ervoor dat ze lekkerder in hun vel zitten en meer zelfvertrouwen krijgen. Wat wil een mens nog meer?

Willy van Loon, eigenaar van La Peau Satin en van Size Zero Culemborg, Size Zero Leerdam en Size Zero Gorinchem

Size Zero franchisenemer sinds 2017

Culemborg@sizezero.nl / leerdam@sizezero.nl en Gorinchem@sizezero.nl

Geen reactie's

Geef een reactie

Language
Don`t copy text!